Pinball

Pinball (for Android) 1.2.6

Flipperkasten op je mobiele toestel

Flipperkasten op je mobiele toestel Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • 7 flipperkasten
  • Gevarieerde thema's
  • Leuke geluidseffecten
  • Werkt verslavend

TEGEN

  • Flippers blijven soms vastzitten
  • Sommige achtergronden té kleurrijk

Uitmuntend
8

Flipperkasten op je mobiele toestel

Met de gratis app Pinball for Android verander je jouw smartphone in een digitale flipperkast. De game biedt 7 kasten met leuke thema's en vooral veel actie.

Na het opstarten van Pinball ga je meteen aan de slag door 'Start new game' in te drukken. Je krijgt dan een overzicht van de beschikbare flipperkasten: Bowling, Underwater, Soccer, (Space) Invaders, Android land, Sixties & Christmas Tree. Bij elke variant bestuur je de flippers simpelweg door links- en rechtsonder op het scherm te drukken. Om het balletje af te vuren, veeg je aan de rechterzijde van het scherm naar beneden vooraleer los te laten.

Het doel van Pinball is om zoveel mogelijk punten te halen en -zoals in het echt- simpelweg zo lang mogelijk te spelen. Na wat oefening raak je aardig snel verslaafd aan de game, mede door de leuke geluidseffecten en coole thema's. De responstijd van Pinball is af en toe echter frustrerend, vooral omdat de flippers geregeld vast blijven zitten.

Heb je zin in een potje flipperen? Met Pinball for Android doe je dat voortaan ook mobiel. Ondanks de soms haperende besturing werkt het spelletje ontzettend verslavend en is het dus een effectieve tijddoder.

Meeste downloads Bordspellen voor Android

Meer
Pinball

Download

Pinball (for Android) 1.2.6

Beoordelingen about Pinball